top of page

Trainingen

ICHIEVE trainingen kunnen op twee manieren worden gevolgd: bij een van de Football Domes óf op locatie. In Rotterdam en Kerkrade ben je welkom om te trainen, en voor voetbalverenigingen, bedrijven of andere (voetbal) organisaties is het natuurlijk ook mogelijk dat wij op locatie komen. Dit kan voor zowel training als marketingdoeleinden zijn.

Football Domes

Reserveer hier direct je sessie in een van de Domes. Bij elke training worden je prestaties met de interactieve systemen opgeslagen en gedeeld, zodat we de progressie goed in de gaten kunnen houden.

Wist je dat er in Kerkrade in het Leisure Dome ook veel andere mogelijkheden zijn? Zo kun je na je training een lekker hapje eten óf andere activiteiten uitvoeren. 

In Rotterdam kun je voor, tijdens of na de training ook een potje Panna Knock Out spelen of huur je zelfs een basketbal veld met je vrienden!

IMG_1821.JPG
ICON Fast Feet.jpeg

Op locatie

ICHIEVE verzorgt trainingen op locatie zodat iedereen in en rondom Nederland aan hun ontwikkeling kan werken met onze methoden. 

Onze innovaties zoals de ICON en Precision Wall zijn inzetbaar bij amateur en prof voetbalverenigingen, events en marketing activaties.

Neem contact met ons op via telefoon of mail naar info@ichievefc.nl voor een prijsopgave op maat.

bottom of page