top of page
IMG_1484.jpg

Lab

ICHIEVE werkt continue aan de toekomst van het voetbal met het oog op het ontwikkelen van spelers. Hierbij wordt er veel onderzoek gedaan om verbanden te leggen tussen innovatie en jeugdspelers. Daarnaast zijn wij dagelijks bezig met het creëren en verbeteren innovatieve trainingsmethoden en materialen, zowel intern als met partners.

In 2018 werd er een onderzoek gestart met FC Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen dit onderzoek werd er informatie verzameld over met name de passnauwkeurigheid en het kijkgedrag van spelers. Alle jeugdteams deden wekelijks mee aan het onderzoek. Benieuw naar de uitkomsten hiervan? Neem contact met ons op of bekijk het nieuwsartikel! 

Sinds begin 2020 wordt er ook aan een nieuwe reeks trainingsmaterialen gewerkt van het merk Goalgetter. De innovatieve trainingsmaterialen, voor voetbal en fitness, worden wekelijks getest en gebruikt in de football dome voordat het wordt gelanceerd op de markt. 

Ook ideeën om innovatieve producten te testen, ontwikkelen of te verbeteren? Of wil je onderzoek doen naar innovatieve trainingsmethoden / materialen? ICHIEVE staat er altijd voor open om de mogelijkheden te bekijken!

 Onderzoek

Om zoveel mogelijk succes en resultaat te creëren doen wij wetenschappelijk onderzoek. Met specialisten en universiteiten om meer informatie te verkrijgen en verbeteringen toe te passen. 

Software

De ICHIEVE systemen zijn aan software gekoppeld zodat we real time feedback en data kunnen verzamelen en de progressie optimaal in kaart kunnen brengen.

Productie

Als ontwikkel lab maken we eigen trainingsmaterialen voor meer gemak, functionaliteit en focus op prestatie. Dit doen we met onder anderen de ICON en Goalgetter range.

Contact

Vragen over ons lab? Of zie je mogelijkheden tot samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Thanks for submitting!
bottom of page