top of page

ICHIEVE SPEED PITCH

Huur met vrienden, collega's of teamgenoten.

Op zoek naar een geweldige plek om te voetballen met vrienden, familie of collega's? Huur dan nu een indoor voetbalveld in Rotterdam bij ons!

Ons voetbalveld is uitgerust met de nieuwste kunstgras technologie, waardoor het speeloppervlak altijd zacht en veilig is voor spelers van alle niveaus. Het veld is volledig overdekt en biedt bescherming tegen regen, wind en andere weersomstandigheden, zodat je altijd kunt voetballen, ongeacht het weer.

Of je nu een recreatief potje voetbal wilt spelen of een serieuze wedstrijd wilt organiseren, ons voetbalveld biedt de perfecte ruimte. Het is beschikbaar voor huur per uur en kan worden geboekt voor individuele sessies of als onderdeel van een grotere reservering.

Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen met het opzetten van het veld en om eventuele vragen te beantwoorden. We hebben ook kleedkamers beschikbaar voor het geval je je wilt omkleden voor of na het spel.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige indoor voetbalervaring in Rotterdam, dan is ons voetbalveld de perfecte keuze. Boek vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke voetbalervaring!

bottom of page