top of page
IMG_5941.JPG

ICHIEVE FC

ICHIEVE FC is een club in Rotterdam Zuid waar spelers, ongeacht hun niveau en doel, aan hun ontwikkeling kunnen werken. Waarbij motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling samen de basis vormen. Natuurlijk in combinatie met fun en innovatie!

Binnen de faciliteit zijn de trainingen en ondersteuning op basis vanuit voetbal, performance, fitness, voeding, fysio, carriëre begeleiding en meer. ICHIEVE stimuleert een vrije manier van trainen op basis van trajecten, lidmaatschappen en vrije trainingen. Naast de indoor trainingen verzorgen wij ook al enkele jaren trainingen op locatie. In de vorm van verhuur en training.
 

Bent u ook zo enthousiast en ambitieus over het ICHIEVE ? Bekijk dan meer over de franchise mogelijkheden met ICHIEVE Football Dome, zoals in Kerkrade.

Contact
Franchise

De start

2017-2020

Tijdens onze eerste jaren zetten we onze innovaties veelvuldig in op het gebied van training. 
Waarbij ervaring op doen en onderzoeken startte om meer gegevens te verzamelen omtrent het gebruik in combinatie met passing, en vooral kijkgedrag. Zo deden we onderzoek met FC Groningen in 2019 en hebben diverse clubs en bonden de methoden getest zoals oner anderen FC Twente, Vitesse, PSV en de KNVB.

Schermafbeelding 2022-06-07 om 15.02.18.png

ICHIEVE FC

2020

Gedurende dit jaar ontstaat ICHIEVE FC waarbij diverse spelers een traject starten in hartje Rotterdam waarbij o.a. de ICON centraal staat. Hierbij creëren we een model om houvast te geven aan onze trainingen en om duidelijkheid te creeren naar spelers en onze trainers. We noemen dit het 3i model waarbij innovatie, intensief en individueel centraal staan. Daarnaast is ook de eerste franchise vestiging in Kerkrade een feit! 

KPN ICON Fast Feet.jpg

Koperslagerstraat 6

Juli 2021

Een nieuwe stap voor ICHIEVE FC. Er wordt een nieuwe ruimte betrokken van 450 m2 waar individuele en teamtraingen plaats vinden. Waarbij spelers gebruik kunnen maken van de ICON, Precision Wall en vrije trainingsruimte. In dit jaar kwamen er teams en spelers van clubs als Feyenoord, Sparta, Excelsior, FC Groningen, ADO Den Haag, FC Volendam. Alsmede van amateur clubs uit de regio zoals Alexandria '66, Spartaan'20 en BVV Barendrecht. 

IMG_1821 (1).jpg

Koperslagerstraat 12

Maart 2022

Na ruim een jaar op nummer 6 verhuisd ICHIEVE naar nummer 12 in dezelfde straat in Rotterdam Zuid. ICHIEVE FC breidt uit naar een ruimte van circa 1000m2 bestaande uit een trainingshal met o.a. de ICON, Precision Wall, Speed pitch, foot tennis en het hoofdkantoor van Sports Innovation Partner, het overkoepelende bedrijf van ICHIEVE FC, Footballgadgets en QUICKFEET.

ICHIEVE TOERNOOI.JPG
bottom of page