top of page

ICHIEVE FC

ICHIEVE FC is een club in Rotterdam Zuid waar spelers, ongeacht hun niveau en doel, aan hun ontwikkeling kunnen werken. Waarbij motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling samen de basis vormen. Natuurlijk in combinatie met fun en innovatie!

Wij verwelkomen elke speler om een van onze activiteiten te volgen. Zo kun je lid worden van de academy, een individuele of teamtraining volgen, je kinderfeestje vieren of het veld huren!

Ons voornaamste doel is om spelers te helpen bij hun ontwikkeling. Met voetbal vaardigheden maar op gebied van cognitieve en educatieve vaardigheden, alsmede ondersteuning richting de toekomst.

Bent u als trainer of ondernemer ook zo enthousiast en ambitieus over ICHIEVE ? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden omtrent ICHIEVE Football Dome.

Ontstaan
De academy is voortgevloeid uit onze activiteiten van de afgelopen jaren, zoals individuele trainingen, onderzoek en samenwerkingen. Dit bestaat uit trainingen met zowel amateur als BVO spelers alsmede samenwerkingen met (betaald) voetbalclubs.

We experimenteerden en deden onderzoek met clubs als FC Groningen en PSV om te onderzoeken hoe wij onze methoden en aanpak het beste in kunnen zetten bij het trainen van jeugdspelers.

Op deze manier hebben wij data en ervaringen verzamelt met experts zoals jeugdtrainers, performance coaches, hoofd jeugdopleidingen en meer. Het hielp ons bij het verder ontwikkelen van de visie zodat we training effectiever én leuker kunnen maken.

bottom of page